söndag 26 december 2010

Askar och lite annat :)

Hoppas alla har haft en trevig jul så här långt, det har iallafall jag :)

Jag tänkte visa lite pyssel som jag gjorde precis före jul men inte hunnit visa ännu. Först ut är en ask som min äldsta dotter gav till en av sina bästa vänner som en julklapp. I asken stoppade hon ner ett par örhängen...


Biljetterna har jag skrivit ut på min laserskrivare och sen chalkat lite för att få en lite gammal och sliten look.Ask nummer 2 gav samma dotter till sin farmor i julklapp.
Bokmärket är också beställt av dottern som present till farmor.Jag har stämplat med diverse Tim Holtz clearstamps. har använt lite stickles här och där så det glittrar fint men det syns inte på bilderna...Mönsterpapper till alla 3 projekten ovan kommer från Panduro. Älskar att jobba med dessa för dom är så enkla att matcha med varann :)

Sist ut är 2 julkort som är gjorde till 2 killar. Det fick bli en enkel variant med bara lite mönsterpapper och diverse stämplar.God jul stämpeln är från Inkido och den har jag först stämplat med svart dyna och sedn med blå/turkos distressdyna.Jag satte lite bling i stjärnorna också för att ge korten det där lilla extra :)
Det var allt jag hade att visa för denna gång men jag är väldigt pysselsugen så det kommer att pysslas en del dom närmaste dagarna och förhoppningsvis har jag snart mer att visa.


1 kommentar:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilka helt underbara askar!! Supersöta! måste ju vara perfekt att ge bort i julklapp.