måndag 26 april 2010

Kort i grönt, brunt och blått

Igår gjorde jag lite nya pappersblommor och det blev några i färger som jag inte skapar så himla mycket i, nämligen limegrönt.
Idag har jag ägnat alla lediga stunder åt att skapa ett kort med färger som passar ihop med limegrönt så att jag skulle kunna använda en av blommorna.

Som motiv har jag använt en av mina favoritstämplar, Tilda som kanin från årets påsk-kollektion. Detta motiv kan jag måla hur många gånger som helst utan att tröttna :)Den här gången har Tilda blivit målad i brunt och grönt för att passa in. Som vanligt har jag använt distress refiller på 300 gr's akvarellpapper.

Kortet i sin helhet...Jag lade stickles på den limegröna blomman precis innan jag fotade...
Tilda är monterad med 3D-kuddar.Jag har även använt minirosor i 2 olika storlekar samt några utstansade kvistar. Minirosorna har jag chalkat ytterst lite med chestnut roan och kvistarna likaså.
Jag vet att jag använt kvistarna på nästan alla mina kort den senaste tiden men jag kan inte få nog av dom. Tycker dom är så fina :)
Fast det skulle vara kul att skaffa lite nya kvist eller bladstansar...Kortets fram och baksida...Nu ska jag gå och göra iordning barnen, det är nämligen läggdags!

Inga kommentarer: