måndag 7 mars 2011

Hej hopp!

Det var ett tag sedan jag bloggade. Har inte haft nån tid över till varken bloggande eller pyssel. Andra saker har tagit all min tid och energi, bl.a så började jag ett nytt jobb i januari. Jag är ensam med barnen på veckorna och med både jobb och allt som ska göras med barn och hem så blir det ine så mycket tid över till annat. Dessutom så har jag varit extremt trött dom senaste månaderna så nån vidare inspiration har jag inte heller haft. Pga allt detta så har jag tagit beslutet att hoppa av magnolia design team. Jag kommer såklart fortsätta pyssla när lust och tid finns.

Hur som helst, förra veckan var jag hemma torsdag och fredag med sjukt barn och hann då faktiskt pyssla ihop ett kort.


Till detta kort har jag använt bling cardstock till stomme och mönsterpapper från Tim Holtz.
Stämplarna är en salig blanding, texten är från Reprint och resten från Tim Holtz och Inkadinkado. Några blingstenar pryder kronan.

Kvistarna är utstansade med cuttlebug i svart cardstock och sedan sprayade med hemgjord guldig mist. Blommorna är köpte i Inkidos monter på en massa jag besökte för länge sen.


Jag gillar denna typen av kort för att dom är så enkla att göra och går relativt snabbt. Jag har inte varit sugen på att måla motiv på väldigt länge, jag hoppas att lusten kommer tillbaka snart.
Denna veckan kommer jag att vara hemma med sjukt barn åtminstone idag och imorgon så det blir förhoppningsvis lite mer pyssel.
Maginfluensa går i familjen, minstingen hade förra veckan och nu mellandottern. Hoppas vi andra klarar oss. Maginfluesa är det värsta jag vet!

3 kommentarer:

Maritha sa...

Urläckert kort med en massa snygga stämplar!! Härligt att se! =)

Ja ibland kommer verkligen vardagen "ivägen" för pysslandet,men det måste det ju få göra,jag hänger på din nya blogg för jag gillar det du gör så himla mycket och blir alltid lika inspirerad av dina fina alster! =)

hoppas du klarar dej fr magsjukan(jag blir som en 3 åring när jag får det påstår min sambo...hrmpf)

Kram Maritha

Neelah sa...

Hur gör man egen mist? Är det du själv som har kommit på det eller har du hittat "receptet" någonstans? Det vore något som skulle passa på min webbsida http://www.econoscrap.com.

Erica sa...

Förstår dig totalt, har själv en sådan period i mitt liv, haft länge, tiden vill inte räcka till och är liksom du ensam med barnen (3 st), här varannan vecka pga sambons arbetstider. Har lusten men orken finns inte riktigt. Man får knipa de stunder som ges, som du gjort nu t ex. Hoppas du klarar dig från magsjukan, håller med, det värsta som finns!!

Tycker dina alster är helt underbara och kommer såklart följa bloggen här, och kortet är helt underbart!!

Ha det så bra!! Kram, Erica