tisdag 14 juli 2009

Grattiskort

Idag har jag inte hunnit med att pyssla ihop några kort men jag gjorde faktiskt ett sent igår kväll som jag tänkte visa.
Ska ge kortet till en ex-kollega som fyller år på torsdag.

Jag hittade för länge sen en kul blogg, The 80's me, och hon är generös nog att dela med sig en massa kul man kan ladda ner och skriva ut på datorn, bl.a detta bingokort och biljetten jag använt till detta kort. Jag har skrivit ut på akvarellpapper som jag först färgat in med distress dyna - antique linen och sedan efteråt så har jag färgat in kanterna med chestnut roan.
Grattis remsorna har jag som vanligt skrivit ut på datorn och fonten heter Wendy medium.

Jag har som sagt inte hunnit pyssla mycket idag men jag tog mig iallafall lite tid för att sitta ner och göra egna rosor enligt denna tutorial.
Resultat blev jag ganska nöjd med även fast jag fick sitta och handklippa har tyvärr inte själva stansen i rätt storlek men det gick ganska bra ändå. Jag har letat på nätet men inte hittat denna stans nånstans, nån som vet var den finns att få tag på??

Så här blev resultatet:

Det var allt jag hade idag. Imorgon ska jag jobba på ett annat jobb och där ska jag vara i några veckor, kanske mer så det lär inte bli så mycket pyssel som jag hade velat framöver men lite ska jag nog hinna med ändå :)

Vi ses!

1 kommentar:

SasSa sa...

Hej igen bara lilla jag...:)
Sånna stansar finns hos Scrapnet och en liten fann jag på Magnolia.
Ljuvliga rosor du gjort och det utan stans, amazing!!!
Ha de gött!
Kram SasSa