måndag 20 juli 2009

Snabbinlägg

Har inget pysslat att visa här för tillfället men jag tänkte visa vad maken köpte med sig från Kanada.
En massa blommor från Prima och Kaiser och 2 påsar med blommor i olika storlekar samt 2 askar brads. Sånt kan man aldrig har för mycket av!2 block med dubbelsidigt mönsterpapper. Det översta har blivit något av en favorit :)Den här lilla älsklingen! En Bind-it-all som jag har velat ha hur länge som helst! Givetvis fick jag spiraler till den också men dom behövde jag inte fota kände jag. Nu fattas bara Zutter Dreamcutz, maskinen som skär ut papper perfekt. En sån bara måste jag ha!


Och sista men inte minst många rullar med band och dubbelhäftande små rutor som jag kallar dom. Jag har säkert glömt nåt men det är inte hela världen.
Det var allt jag hade att bjuda på idag. Trevlig kväll!

1 kommentar:

SasSa sa...

Du är så himla duktig Jojjo! Det är jättekul att se dina vackra kreationer! Überduktig på färgläggning och vackra kort!

Är inte heller den bästa på att kommentera men det är inte för att jag inte tycker om det jag ser utan för att tiden inte räcker till. Vilket jag är så lessen för.
Önskar ständigt mer timmar på dygnet.
Tack för ditt svar. Den ser så fin ut så jag får nog kika på den... Trots att jag redan har ex antal textstämplar..

Svar på din fråga är ja jag har använt samma stans(den är användbar:)). Stansat ca 12-14 st i tunt kopieringspapper som jag sen mistat med glimmermist. Sen skrynklat till alla blommor och till slut gjort hål i mitten för en brad och tryckt igenom. När den är monterad skrynklar jag till lite mer så att det blir en fin blomma.

Sen frågade du vilka av stansarna jag har och det är 2" och 1 3/8" alltså 5 cm och en mindre 3,7 cm (den jag hittade på Magnolia).
Men jag önskar att jag hade den lilla på 2,5 cm också.
Har använt båda storlekarna för att göra rosorna.

Vilka godsaker maken din tagit hem åt dig! Skoj med lite presenter.
Ohoj detta blev visst en halv novell:o).
Ha nu en toppendag.
Kram SasSa