tisdag 18 maj 2010

Karate girl

Idag har jag faktiskt lyckats få ihop ett kort :) Jag är själv förvånad faktiskt! Inte hade jag tänkt göra ett kort egentligen, det bara blev så...

Igår kväll satt jag och kikade på Mo Mannings underbara motiv och som vanligt hittade jag massor som jag vill ha. Just detta motiv (Karate girl) har jag kikat på flera gånger förut så nu bestämde jag mig för att hon skulle bli min!

Det krävdes inte så mycket färgläggning, bara lite skugga och så ansikte, händer, fötter och hår förstås.


Jag ville verkligen att motivet skulle vara i centrum så jag har inte dekorerat så mycket. Jag har fäst henne med 3D kuddar för att det inte skulle bli för platt.Till bladen har jag använt en äldre magnoliastämpel som jag stämplat på mönstrat papper. Även textstämpeln är magnolia.
Jag har lagt lite stickles på det svarta bältet samt hårsoddarna.


Detta kortet gick snabbt och lätt att göra. Det var precis som om det gjorde sig själv. Det är precis så det ska vara :)
Jag vet att det inte är nåt mästerverk direkt men det blev enkelt och ganska gulligt iallfall och det passar som grattiskort till nån liten tjej :)

Jag har ett motiv till fast i mindre storlek som jag tänkte göra något med. Det är redan färdigmålat så det är bara att sätta igång och skapa - vi får se vad det blir.

2 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Oh wow!
This is outstanding!
Such a gorgeous card!
hugs
kim x

muhren sa...

åhh så fint, jag har oxå kollat på den stämplen massor av gånger..Min dator har lagt av så jag lånar sonens nu när han är i skolan..så trist!
Hoppas den lagas fort!

Kram Linda